Elektro-aktif su Olağanüstü potansiyele sahip bir buluş

431 basılı sayfa ile Karl Heinz AsenbaumAlkali aktif su ile ilgili dördüncü, en iyi ve en kapsamlı kitabı: “Elektro-aktif su – Olağanüstü potansiyele sahip bir buluş".
Mart 2016'da yayınlanan ve şu anda 7. baskısı olan kitapçı baskısı (ciltli), yakında kitap baskısı olarak yeniden satışa sunulacak.
Aquacentrum'da var tam e-kitap baskısının sınırlı bir kısmı sınırlı bir süre için ilgili taraflara güvence altına alınmıştır indirmesi ücretsiz (kısa versiyon) teklif etmek. Bir ingilizce ve Rusça tercüme ayrıca var Kitaplar kategorisindeki kitabın tamamının ücretsiz indirilmesi olarak.
Çünkü bu kitap nihayet İçme suyu arıtımı ile ilgili tüm masalları, mitleri, yarı gerçekleri ve yalanları ortadan kaldırır. Çünkü bu kitap, Almanya, Japonya, Rusya ve Kore'den bilim adamlarının ve doktorların 1.000'den fazla doktora tezi ve binlerce bilimsel çalışma ve makalede keşfettikleri her şeyin altıncı sayfasında zaten tam bir genel bakış sunuyor.
Elektro-aktif su Olağanüstü potansiyele sahip bir buluş
İçindekiler 108 sayfalık özet “Elektro-aktifleştirilmiş su” | Bundan sonraki sayfaları SSS'de bulabilirsiniz
Karl Heinz Asenbaum'un kitabının 1. bölümünün önsözü Yaklaşık 200 yıl öncesine kadar su, toplumsal alt sınıfın içeceğiydi. Güvenli bir şekilde içebilmek için kaynatmanız gerekiyordu.
İçme suyu arıtımı 1 ve 2 Aşağıda Karl Heinz Asenbaum'un Elektroaktif Su kitabından iki tablo yer almaktadır: İçme suyu arıtımı 1 | Normal su - Kimyasal aktivasyon - Diyaframsız elektrolitik aktivasyon İçme suyu arıtma 2 - Su iyonlaştırıcı - ECA fonksiyonel su
Açık gerçekler
İçme suyunun tarihi
Su bir element değildir Fransız Devrimi'nden kısa bir süre önce Antoine de Lavoisier, bilimin daha önce sahip olduğu su imajını tersine çevirdi. Bir zamanlar inanıldığı gibi orijinal bir element değil: oksijenin yaktığı hidrojendir.
Su elektrolizi
pH değeri | Kimyasal asitler ve bazlar
Yaygın içeceklerin Ph değerleri - süt, meyve suyu, kahve, şarap, alkali su, limon suyuna kadar Arama motorları için yazılan metin (ilginç değil)
Alkali iç
Ekşi iç